Bilde

Adresse / Aurskog-Høland Eiendomsmegling AS Kompveien 2668, 1940 Aurskog-Høland Telefon / 621 11 111 | 905 44 021 Epost / : bjorkelangen@privatmegleren.no Webside / : www.privatmegleren.no/bjorkelangen

Om oss

Eiendomsmegler Aurskog-Høland

PRIVATmegleren Bjørkelangen er lokalisert sentralt på Bjørkelangen, rett ved siden av Shell 7-Eleven. Lokalet er lett tilgjengelig for våre kunder og gir svært god mulighet for vinduseksponering av våre salgsobjekter.

Vår strategi er å rekruttere de beste meglerne i det lokale markedsområdet og la dem gjennomføre en mer omfattende meglertjeneste enn konkurrentene. Vi finner det beste ved enhver bolig og leverer et konsept som legger til rette for at alle kunder og alle eiendommer er ulike og unike. Skreddersøm satt i system er nøkkelordet. Vi sørger for maksimal eksponering slik at eiendommen ikke drukner i mengden, og vi erfarer til stadighet at en gjennomført og godt tilrettelagt salgspresentasjon tiltrekker flere kjøpere og øker sannsynligheten for å oppnå høyere salgssum.

Personlig oppfølging fra din ansvarlige PRIVATmegler er for oss en selvfølge. Vi er opptatt av at salgsprosessen foregår på best mulig måte, med fokus på kvalitet i alle ledd fra megleren.

Vi ønsker alle våre tidligere, eksisterende og nye kunder velkommen til å ta kontakt med oss. Vi vil mer enn gjerne dele våre tanker om salg av bolig.

Kart