Bilde

Adresse / http://www.nbtrafikkskole.no, 1940 Aurskog Høland Telefon / 481 99 648 Epost / : nbtrafikkskole@gmail.com

Om oss

NB Trafikkskole

NB Trafikkskole AS er en hyggelig trafikkskole. Vi har to undervisningslokaler, hovedkontor i sentrum av Bjørkelangen i Aurskog Høland, og en avdeling midt i sentrum av Sørumsand. Vi har et hyggelig miljø, og daglig leder er en etablert lokal trafikklærer med over 10 års erfaring.

NB Trafikkskole AS tilbyr opplæring i Personbil, Klasse B, både manuelt og automatgir, og Tilhenger, Klasse BE/B96. Vi holder også trafikalt grunnkurs med førstehjelp og mørkekjøring. Vi kjører også Mopedkurs Klasse AM146.

NB Trafikkskole på Bjørkelangen ligger sentralt midt i Bjørkelangen sentrum mellom ESSO Bjørkelangen og Kornsiloen. Hovedmålet vårt er å hjelpe alle i Aurskog Høland, Rømskog, Fetsund, Gan og Blaker med førerkort! I utgangpunktet møter vi våre elever på Bjørkelangen, men vi prøver så godt vi får det til å møte deg der det passer deg best! Vi har også fleksible arbeidstider, så bare spør oss om dine ønsker så skal vi se hva vi får til.

NB Trafikkskole sitt lokale på Sørumsand ligger sentralt midt i Sørumsand sentrum. Litt ned hovedveien fra Sørumsand Tog og Busstasjon. Hovedmålet vårt er å hjelpe alle i Sørumsand, Årnes, Nes, Blaker, Rånasfoss, Fetsund, og Haga med førerkort! I utgangpunktet møter vi våre elever på kontoret i Sørumsand sentrum, men vi møter også elever på Sørumsand, Nes eller Hvam videregående, og prøver så godt vi kan andre steder ved behov! Vi har også fleksible arbeidstider, så bare spør oss om dine ønsker så skal vi se hva vi får til.

Kart